Läget – det är torsdag!


1. Jag har nu eliminerat alla spår av extensions i skallen, alla limklumpar & dreads är borta & jag är bara ‘au naturell’. Kort, platt brunt. Man vill ju inte annat än gråta. Tack för att ni tycker att jag är söt ändå.

2. Låter pinan vara kort, väljer nya extensions i en fin färg. Inga keratinslingor mer nu, min hårbotten ser ut som andra världskriget. Klippeklipps blir det, jag ska ha stenkoll på att håret växer ut den här gången.

3. Present från min man, han vet att jag alltid läser 3 böcker samtidigt – slarvar bort dem & glömmer överallt. Nu har jag mina bookies samlade & kan ta med enkelt i handväskan. Perfect!


22 Kommentarer

 1. avatar Dea
  7 mars, 2013    

  Smaken är som röven – klöven! Men jag tycker iaf : JÄKLAR vad fint utan extensions och bös. You rock the brunette-stylee!

  0
  • avatar Martina
   7 mars, 2013    

   Tack Dea!!!

   0
 2. avatar L
  7 mars, 2013    

  Ja vad fin du är au naturel!
  Ps shiiit vad snygga leopardbyxor!
  Vart är dem ifrån? Svårt att hitta så fina :-/

  0
  • avatar Martina
   7 mars, 2013    

   Haha pyjamas från HM 😉

   0
 3. avatar zorry
  7 mars, 2013    

  – Satan i gatan vad fint …

  0
 4. avatar Jenny
  7 mars, 2013    

  Hej jag brukar inte kommentera men nu måste jag.
  Du är skitsnygg i håret, ansiktet kom fram på ett sätt så det lyser om hela dig 🙂
  Mvh Jenny

  0
 5. avatar Therese
  7 mars, 2013    

  Inge extensions – det var jättefint sådär!!!

  0
 6. avatar anna
  7 mars, 2013    

  Du är ju superfin utan och som brunett, ser så fräscht ut!!

  0
 7. avatar Tyckare
  7 mars, 2013    

  Hahaha! 😀
  Du är jättefin i platt brunt, men jag gillar när du är bimbo-blond (också jättefint!) och det står i total kontrast till din personlighet och ditt kunnande!

  0
  • avatar Martina
   7 mars, 2013    

   me too, låååångt blont ska de va!

   0
 8. avatar Sofia
  7 mars, 2013    

  Du ser helt plötsligt naturligt och väldigt söt ut när du inte har i massa löshår. Du såg ut som en barbie-docka och det är väl ändå inget att sträva efter? 🙂

  0
  • avatar Martina
   7 mars, 2013    

   barbiedocka är mitt ideal!

   0
   • avatar Sofia
    7 mars, 2013    

    okej. Kissie försöker ju också se ut som en barbiedocka..

    0
    • avatar Martina
     7 mars, 2013    

     ja & det är jättefint tycker jag 🙂

     0
     • avatar Sofia
      8 mars, 2013    

      Vet inte om du är ironisk, sådant är ju svårt att avgöra igenom en skärm men utgår ifrån att du är det…mtp hur mkt du skrivit tidigare om att Kissie har ett felaktigt ideal..

      0
 9. avatar Lina
  7 mars, 2013    

  Hej Martina!

  Jag är snart 16 år och har läst ganska mycket om lchf på olika bloggar och så. Jag tycker också att periodisk fasta låter väldigt intressant. Jag har en hel del problem med huvudvärk och illamående och tänker att det kanske kan hjälpa. Problemet är bara att (typ) alla vuxna i min närhet, dvs föräldrar osv, är väldigt skeptiska. Dels eftersom att jag är tonåring och växer och även för att jag utövar min sport på väldigt hög nivå. Dessutom tycker jag att det verkar svårt att veta hur mycket man ska äta, speciellt när man kör pf.

  Så borde jag alltså vänta med lchf och pf några år eller är det bara att tuta och köra? Vilket är bäst om man vill gå ner i vikt (för ja, det vore inte helt fel med en perfekt kropp beach 2013) och optimera sina träningsresultat?

  Kram!

  0
 10. avatar Kim
  7 mars, 2013    

  Du är ju riktigt fin i ditt naturliga raka bruna! Stanna så där vettja!

  0
 11. avatar Angelica
  7 mars, 2013    

  Jag har en liten fråga (som vanligt..men litar mer på dina svar än pt-bloggars faktiskt). Jag har gått ner 30kg och ska ner minst 20kg till, mina armar har med andra ord varit häniga lääänge och det har ju inte blivit bättre av viktnedgången. Magen och låren verkar sköta sig bra men är rädd att jag alltid kommer ha dallriga armar nu hur mycket jag än tränar

  0
  • avatar Martina
   7 mars, 2013    

   Hur tränar du dina armar? Jag tror att man kan få tillbaka fastheten om man kör hårt med biceps/tricepsträning som verkligen tar! Jag har sett de mest dallriga av lår tighta till sig, så jag kan inte tro annat än att armar kan göra detsamma!

   0
 12. avatar LottaJ
  8 mars, 2013    

  Du är jättesnygg i håret nu!!!
  Det är mycket snack om PF, själv kör jag PF mellan ca 21 och 12, bara svart kaffe till frukost och på förmiddagen. Tyvärr har jag svårt att avsluta fastan med ett träningspass eftersom jag jobbar. Jag började mest med PF för att jag aldrig var hungrig annars (på LCHF), så jag kör nästan alla vardagar, men på helgerna är det äggfrulle som gäller.

  0
 13. avatar Ida
  8 mars, 2013    

  Nån gång tycker jag att du får ta dig till Skara, så ska jag bevisa att det varken behöver bli dreads eller vaxrester i skallen eller att hårbottnen tar stryk. Blir nästan lite upprörd här som du hör…. Haha
  Ha en skön fredag! 🙂

  0
 14. avatar Madde
  10 mars, 2013    

  Hej!
  Tack för en bra blogg, har följt dig något år och fått massa inspiration och pepp!
  Måste säga att du är skitsnygg med ditt ”vanliga” hår!!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Välkommen! Jag som driver den här bloggen heter Martina och uppdaterar dagligen om biohacking, LCHF/ketogen kost, träning, målplanering, produktivitet och lifestyle design!

Alla kommentarer godkänns manuellt och besvaras så fort som möjligt. Klicka här för att kontakta mig personligen

Jag har alltid jobbat med forskning på olika sätt och just nu jobbar jag som scientific editor i Kina. Närmare bestämt Shanghai där jag bott snart 3 år. Jag är utbildad till Civilingenjör på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Senaste kommentarerna

Annonsera via Tailsweep