Vi är igång för fulla muggar med min senaste bok som för första gången innehåller både recept och kostscheman. Det är svettigt kan jag lova, eftersom jag personligen inte gillar recept, eller kostscheman!
Men varför gör du då detta, undrar väl vän av ordning. Jo det beror på att årets mål var att skriva minst tre kontrakt med amerikanska förlag, och först ut är amerikaniserade versionen av Fettfrälst! Den säljs redan i Sverige, Danmark och Sydafrika och är roligt nog den bok som sålt absolut bäst. Det är roligt för att det är den mest ratade boken, av förläggare vill säga. Den har fått omdömen som “den kommer aldrig att sälja” “den är jättedålig” och “den är helt obegriplig” men, men. Jag är inte den som har vett att lyssna på åsikter hitan och ditan, så nu är det i vilket fall BÅDE USA och Canada som står på tur!
Det amerikanska förlagets krav var att göra Fettfrälst till en så kallad “one-stop-shop”, en “bibel” när det kommer till Ketogen kost, och för att den ska klassa in där behövs recept. Inte så lite heller utan närmare 100 stycken… och det är jag som lagar allting…
Min inställning är att alltid göra vad som än krävs, för att nå mina mål, så krävs det recept så gör jag recept. Krävs det matlagning och kostscheman, so be it. Jag gör’t! Vad jag insett är dock att detta nog är talangen längst ned på listan. En så kallad anti-talang.
Idag var vi och tittade på kök för omlagsbilden, och jag känner mig sjukt malplacerad i ett kök – särskilt ett såntdär pråligt amerikanskt kök där man ska stå som en amerikansk hemmafru i rutigt förkläde och röra i en gryta… men som jag brukar säga; blir det inte kul så blir det åtminstone intressant! Det här är helt klart ett intressant projekt, och jag kommer vara väldigt stolt när alla rätter är lagade och fotade! 😀