Paleomat – Look I can cook!

Vilken hemmafru jag har gått & blitt!
Idag skapade jag detta vackra av lax & bacon (ja det passar faktiskt ihop!) La laxen i en ugnsfastform och hällde över grönsaksbuljong, tomat, olivolja & citronpeppar. Samtidigt stekte jag upp bacon & lök & när det var nästan klart hällde jag över det i den ugnsfasta formen. Tadam! Boom! Food! Lite sallad & gurka till det där, helt underbart!

Jag har fått frågan om, när jag lägger upp ett sånhär “dagens mat”-inlägg om det är allt jag äter på en dag. Mitt svar är: nej! haha, men kanske den enda seriösa maten 🙂 Mitt matintag brukar vara fika, fika, fika & sen mat! Fika för mig kan vara stekt ägg, kokt ägg, proteinpulver, lite sallad etc & det är ju inte så mycket att visa upp 🙂

2 thoughts on “Paleomat – Look I can cook!

  1. kul att du svarade. såg att kommentarerna hade försvunnit från inlägget jag hade kommenterat ..eller kanske hela inlägget va borta.. men hur som haver, då vet ja de då 🙂

  2. Jag tycker det är lite svårt med mejerifritt/paleo just när det gäller att få i sig tillräckligt med fett. Tänkte först att olivolja är ett bra komplement men är de verkligen det i större mängder med tanke på all omega-6 som den innehåller?? Eller har du något tips på nån suverän mejerifri fettkälla? 🙂 (helst inte kokosmjölk, börjar vara gode less på den smaken!;) ) /Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.