Plötsligt kom sommaren till Shanghai, bara från en vecka till en annan. Nu är det 25 grader och sol så man kan sitta ute och äta!
På bilden är min grymma keto-måltid som intogs på balkongen igår. Den bestod av: ångkokt spenat och svamp, extra fet biff, kokosgrädde och kryddor. Det blev supergott!
Nästa vecka ska jag åka till Sverige och förhoppningsvis ha ett par boksigneringar i Stockholm och Göteborg, det ska bli jätteroligt och jag ser verkligen fram emot att träffa alla kompisar och min familj igen. Vi vet inte hur länge vi ska stanna i Sverige så det får vi se, men någon/några veckor blir det nog 🙂
Tack för din superhrymma blogg Martina! Vill så gärna försöka äta striktare lchf och komma i ketos. Finns det någon kokbok med bara strikt ketosnefrämjande rätter? Tycker att det verkar väl liberalt i många kokböcker jag har. Hur är det förresten med korv med hög kötthalt, 82%, är det ok?
tommytappar.se och Sten Sture Skaldemans böcker 🙂 Korv med hög kötthalt är okej, titta efter +95%
Gillar du provocerande bloggar? Kika då in på min blogg och se hur jag blir den nya Kissie 😉
Hej!
Nu kan du vinna en prenumeration av LCHF-tidningen Matkärlek.
Det enda du behöver göra är att ladda upp ett recept på vår sida, http://www.lchfarkivet.se för att delta.
För varje recept du lägger upp får du en “lott”, så ju fler recept desto större chans att vinna.
Mer info om tävlingen hittar du här: http://www.lchfarkivet.se/vinn-en-prenumeration-av-tidningen-matkarlek/
Hej!
Ser jättegott ut!
En fraga: jag har manga paket s.k. fitnessnudlar (shirataki) i förradet som maste ätas upp (hatar att slänga mat), vad tycker du om det? de har ju inte manga carbs, kan jag kombinerar de med protte & fett? annars äter jag inte ‘kompensationsmat’ som – du vet – oopsies, paleo/LCHF bakelse etc…
TACK!
Jag tycker shiratakinudlarna är grymma, ät på! 🙂