För en och en halv vecka sedan var jag i Hongkong och reggade mitt bolag i Hongkong och USA, och nu flyger vi till USA för att fortsätta businessen. Flyget går strax och när man åker från den här sidan av världen kommer man fram före man åker rent tidsmässigt, det är helknäppt! Vi åker nämligen klockan 13 kinesisk tid och landar klockan 10 på förmiddagen samma dag, amerikansk tid. Det gör att vi “får” en hel dag tillgodo, så om man bara kan sova bra på planet så är det bara att ånga igång så fort man landar! 🙂
Den här gången är jag också väl förberedd med matlådor till flyget, för vi flyger med AirChina i ekonomiklass och det som brukar serveras är… ris med mikroskopiskt med kyckling, utspätt rödvin och några torra kakor. Jag blir ju så uttråkad på flyg att jag äter upp allting som ställs framför mig, och för att förhindra det har jag med en god kycklinggryta, ketobollar (recept här och här), lite jordnötssmör, mörk choklad och cashewnötter. Inte det bästa hälsovalen men det var vad som fanns och det är trots allt bättre och godare än flygmaten. Nästa flygning ska jag börja matförberedelserna tidigare och göra mer seriös keto-flygmat!
Nu ska jag packa de sista och sen tar vi en taxi till flygplatsen. Vi hörs igen när vi har landat och har internet, men följ mig gärna på instagram (@Highfatfitness) för nu kommer jag kunna uppdatera lite lättare (instagram är totalblockerat i Kina så det är trickigt att använda härifrån!)
Nu blev jag jätte förvirrad haha varför är de kostvalen inte bra hälsomässigt? Alltså de du räknade upp att ha med dig själv? mörk choklad är väl det enda som är “onödigt”? 🙂
Mörk choklad – kolhydrater och tillsatser, cashewnötter – fytinsyra osv.
Hej Martina! Jag ville bara säga tack för att du är en sådan inspiration i min vardag. Ha så kul i USA! Kram