Nyttigare än fläsksvålar som tyvärr är spetsade med massa E-ämnen, och ofta även MSG. En rättika kostar inte många spänn.
Gör såhär
- Skär så tunna skivor du kan
- Lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt
- Häll på olivolja eller smör (smör är godast!)
- Krydda med valfri krydda
- Sätt in i ugnen på 150 grader
- Ta ut när de fått fin färg utan att bli brända
Ät som de är eller gör en god dip av creme fraiché 🙂
Alltså hur länge ska de ta i ugnen? Bada dem lätt i smör och har haft dem inne i mitten nu i 45 minuter. Är mest lite blöta och ledsna. Ser ju inte så chipsiga ut som dina.
Ta ut dom och låt de torka så blir de chipsiga 🙂
det verkar ju toppen!!
Men mums! Måste testas! Gör ostchips ibland men det kan lätt bli för mycket mejerier och lätt att äta för många. Det här verkar ju vara kanonalternativ!