Något som vi har stor brist på i Shanghai är för det första tystnad och för det andra orörd “naturlig” natur. Det finns nog inte många ställen, om ens några som är sådär riktigt fridfulla. Här i USA finns det däremot gott om vidsträckta landskap utan mänsklig bebyggelse, man kan köra mil efter mil med öken, skog eller berg omkring sig. Det är en trevlig kontrast så vi har varit ute och promenerat, trekkat, tränat och mediterat i öknen under vår färd genom den.
Total tystnad. Inte en enda bil i sikte, eller människa. Inte ens ljudet av flygplan ovanför. Inga insekter eller annat djurliv förutom en räv som smög förbi.
Just nu är vi i Utah med sina fantastiska Red Rock berg, så vi ska spendera lite tid här i en stuga mitt i skogen. Det ska bli skönt att inte bo i tält även om tälten här har hög bekvämlighet, men jag tvivlar dock på att stugan har wifi. Mycket av mitt arbete kräver internetuppkoppling, men en del saker kan jag göra offline. Min senaste bok som är på engelska korrekturläses just nu så manus går i skytteltrafik mellan mig och en editor, och då är det till exempel nödvändigt att jag kommer åt min mail. Nu är jag ju INTE direkt bortskämd med bra internet (Kina) så minsta lilla wifi duger ganska bra 🙂
Wow, vilka miljöer ni reser genom! Ser helt fantastiskt ut! 🙂
Men det låter ju helt fantastiskt! Vilken ro i själen ni måste få. Skulle oxå vilja uppleva det där 🙂 Det ser ju fantastiskt ut oxå.
Det är fantastiskt! 🙂
Vad fint det ser ut! Kan vara skönt att inte ha internet ibland också^^
Jag undrar en sak gällande socker och sötningsmedel. Om jag exempelvis bakar en LCHF-kladdkaka, anser du då att det är bättre att använda vanligt vitt socker än sötningsmedel? Ur hälsoperspektiv.
Sedan funderar jag kring proteinbars. De brukar innehålla ganska skumma saker. Är dem egentligen så mycket bättre än en vanlig chokladkaka?
Tack:)
Proteinbars är inte ett bra hälsoalternativ, bara carbs oftast och ingen bra fettfördelning eller fettkällor. Mycket fytinsyra och omega 6. Om jag skulle baka en kladdkaka skulle jag ha socker i istället för sötningsmedel 🙂