Ni som följer mig på instagram ser att jag gör lite fotningar/filmningar ibland för olika företag i fitnessbranschen här i Kina. Jag trodde inte att jag skulle ha något att visa upp men nu finns faktiskt lite på youtube!
Det här är kinesiska träningstutorials, finns som app och på kinesiska youtube (youku). Det är lite läskigt det där med youku, för på youtube så är en person “känd”om den har en halv miljon visningar men på youku kan ett klipp få 500 miljoner visningar hur lätt som helst. Allting blir mer omfattande, samtidigt som det kan förbli totalt okänt för västvärlden. Det är väldigt intressant hur Kina med sina 1.3 miljarder invånare kan vara såpass isolerat från väst som det trots allt är.
Hur som helst, om du tycker att det är spännande eller intressant skriver jag gärna mer om den här delen av mitt liv, jag har medvetet tagit lite paus från att blogga om både mat och träning och grävt ned mig mer i det biokemiska. Kanske mixa mer? Jag är alltid mottaglig för feedback och älskar förslag! 🙂
Nu ska jag iväg och handla lite inför en julmiddag i morgon…. eller jul och jul… vi ska till en japansk resturang, men man får väl jula till det så gott det går antar jag.
Trevlig fredag!
Vet du vad appen du gör reklam på går ut på? Filmar man sig själv kanske och får vägledning huruvida man gör rätt?
Det är träningstutorials bara, man gör som appen gör 🙂
Jag tycker det vore jättekul att läsa mer om din träning och livet i Kina! Så att “mix it up låter som en mycket bra idé! 🙂
Hej Martina!
Sorry för of topic fråga men är så nyfiken!
Vet att du förespråkar att utesluta alla frön och nötter pga omega 6. Undrar hur det är med linfrön eller psylliumfrön – jag brukar göra en “shot” med vatten och psylliumfrön för att hålla igång magen. Ibland har jag det i äggröra också… Då blir de ju geléiga och inget man tuggar på direkt. Och de går går rakt genom tarmen och kommer osmälta ut om man säger så…
Får man ändå i sig omega 6 om man äter dem hela på det viset? Eller är det bara om man kommer åt “innehållet”? Typ knaprar på dem i fröknäcke eller äter malda varianter?
Hur är det med fiberhusk, får man i sig omega 6 där också?
Mixa;) har inte följd dig så länge så jag har inte märkt något men mixa på!!! Det är också intressant att veta om livet där du bor och varför du flytta mm, framtidsplaner? bo kvar ?
(du är intressant som människa också dvs)
Kul att få ett slut på nyfikenheten kring detta med 🙂
Men trodde allt att du var starkare än så 😉
Ser väldigt bra ut, hoppas du får en härligt vit jul, 8 °C i Sthlm just nu. Min snö försvann för några dagar sen.
God Jul
//Björnen
Haha sorry to dissappoint you 😉 Det är ju en tutorial så fick bara använda de vikter som fanns, men jag har blivit klen av allt resande så jag tar åt mig *gråt* *gråt* 😀
Hej Martina.
Din blogg är oerhört intressant och jag älskar när den är uppdaterad med ett nytt intressant inlägg. Längtar varje dag efter dina djupdykningar i kost, träning och vetenskap.
Hur intressant jag än tycker att det är och trots att det är huvudsaken till att jag följer dina inlägg så måste jag ändå säga att det är oerhört intressant och kul att läsa om livet i Kina. Om hur du beskriver olikheter och även likheter du upplever. Kina är verkar vara som en värld i världen och jag skulle gärna se att du beskrev ännu mer om hur det är med livet, maten, människorna där. Det är iaf min önskan/tips till inlägg i din blogg.
Ha det gott och God Jul och Gott Nytt År.
Hälsning Monica
Snyggt!