TACKSAM & STOLT

Wow, ser ni eller!
Jag är så otroligt tacksam och stolt att få vara med i det här sammanhanget!
Jag är enda tjejen och dessutom yngst med råge, wow alltså! Och det är helt fantastiskt att få vara i samma grupp som professor Göran, min idol & förebild sedan 2007!

Nu ska jag ta mig en kaffe & bara njuta!

25 thoughts on “TACKSAM & STOLT

  1. Grattis!
    Kan du hjälpa mig att hitta e-boken jag köpte av dig igår? La den på hemskärmen för att läsa idag, men länken har gått ut. Finns boken nedtankad i telefonen någonstans? Noll IT-IQ…;)

  2. As bra! Jag känner på mig att man kommer få se dig mer framöver:) jag har köpt din e bok och det känns ungefär som om jag funnit svaret på den STORA viktfrågan. “Ahaaa” liksom! Sen för vi se om ja orkar fixa till det, men jag vet iaf hur jag skulle göra om jag verkligen skulle känna peppet. I like it!

  3. Stort grattis! Du förtjänar det, du är verkligen suverän på det du gör. Att läsa din blogg har hjälpt mig otroligt mycket och jag kan bara tacka! Snart har jag min drömkropp 🙂

  4. Åh Tore! Han är ju vän till familjen, vilket sammanträffande. Om det inte vore för att jag gärna bloggar så anonymt som möjligt hade jag väl bett dig hälsa. Ska dock bli kul att se vad ni har för er 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.