Santa Barbara!

Nu är vi snart tillbaka i Los Angeles med anhalt i Santa Barbara, här är hur fint som helst och sommarvärme! Jag vet att jag har vinterjackan på mig på bilderna, men vi va uppe tiiiidigt (runt 6-7) & det var väääldigt svettigt haha 🙂 Idag har vi sett massor av sjölejon, ätit mängder av kött & kört bil längs en låååång lång kustremsa. I morgon har vi en hel del shopping att ta igen, och de ser jag fram emot som tusan! 😀 Hittills har jag fyndat riktigt snygga träningskläder & örhängen, i morgon siktar jag på jeans & skor (visar bilder senare!)

6 thoughts on “Santa Barbara!

 1. Hördu Martina, jag har en liten fråga angående laktos. Jag hade tänkt skära bort laktosen från min kosthållning och är beredd att utelämna mejerier helt. Men av nyfikenhet skulle jag dock vilja veta om det inte skulle fungera med att helt enkelt byta mejerierna till laktosfria sådana? Ha en fin semester. 🙂

  • Är du känslig mot laktos? Annars tycker jag att du borde låta bli att ta bort den helt. Jag har själv gjort det eftersom jag kände att min kropp reagerade negativt på laktos (dålig i magen osv), och numera är jag ännu känsligare än vad jag brukade vara (förmodligen är det mentalt också, men det är lika reellt ändå). Alltså – om du klarar av att äta laktos – GÖR DET! Jag önskar att jag kunde – det är så oerhört mycket enklare om man blir bortbjuden, äter på restaurang etc. och slipper be om laktosfritt eller tacka nej till rätter för att man glömt berätta om laktosintoleransen.

 2. Hej! Hoppas ni har en härlig resa!

  Tänkte bara fråga vad skillnaden är på ursobol och ripped caps? Och vilken föredrar du? 🙂

 3. Ni verkar ha det helt underbart i USA.

  Du rekommenderade OxyElite tidigare men den är ju borttagen från alla hemsidor. Finns det något liknande som fungerar lika bra?
  Jag ångrar att jag inte köpte ett rejält lager när det ändå fanns.

  • Kan inte låta bli att reagera på din kommentar. OxyElite togs bort ur sortimentet med ett flertal andra preparat med motiveringen att det innehåller substansen DMAA (methylhexanamine) som just nu står inför en utredning om det ska anses som narkotika och om det är hälsoskadligt.

   Läs mer om DMAA här om du är intresserad: http://www.jack3d.se/dmaa/

   Det är givetvis upp till var och en vad man väljer att stoppa i kroppen, men de här besluten bör inte tas utan kunskap som grund. DMAA är ett uppåttjack som är snarlikt amfetamin Det klassificerades som en hälsofarlig vara i Sverige september 2012, och dopingklassades och förbjöds i tävlingssammanhang av World Anti-doping agency 2010…

   • Ja, men eftersom jag ätit det i två månader innan. Inte blandar tabletterna med en massa annat och följer de rekommendationer tror inte jag att det är skadligt en kortare period för att komma ner snabbt till målvikten.

    Det farliga blir när folk tar flera olika preparat och inte vet vad de innehåller. Då många inehåller samma eller likande substanser så är det lätt att överdosera.

    Vilken tur att det är min kropp och mitt val vad jag stoppar i den. Det fungerade och det var huvudsaken 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.