Ensam i Shanghai…

Hej! 

Tack för ert engagemang och stöd kring inlägget om socker och cancer och inlägget om kosttillskottsförbud Jag tror att vi med hög integritet – som kan tänka själva kommer att transformera hela sjukvården tids nog, och att den kostrevolution som har startat i Sverige bara är början! Jag tror också att det är normalt att saker och ting blir värre och bättre samtidigt eftersom det alltid blir motpoler i allting.

Så det viktiga att komma ihåg är att vi inte BEHÖVER göra som någon annan säger – någonsin. Vi behöver inte göra det som förväntas utan kan få lov att vara så långt utanför ramarna som vi själva anser passar. Det är min tro i alla fall 🙂

Såå… vad händer här då? Jag är ensam i Shanghai! Ahh! Mattias har åkt till Tyskland på jobb så nu sitter jag här och häckar… det är lite läskigt för jag vet inte när han kommer tillbaka. Men jag får väl träna och skriva som vanligt… och blogga! Jag har fått massa fin feedback på inlägg att skriva så nu har jag ju massa blogginspiration – ni ska veta att era önskningar hamnar i ett eget excel-dokument som jag tittar i regelbundet. Jag lyssnar och tar till mig och är jättetacksam för all feedback – även den negativa. Då utvecklas jag ju!

Vi käkade på Vapiano innan han hoppade in i taxin till flygplatsen för att kunna fira lite lördag tillsammans 🙂

DSC_0582 DSC_0585 DSC_0589

Det blev rödvin, en god kycklingsallad och pannacotta till efterrätt! Vapiano har faktiskt en pannacotta som åtminstone “känns” sockerfri för den är inte ett dugg söt!

Nu ska jag ställa mig och förbereda lite matlådor och matlagning inför veckan (kul lördagkväll 😉 ) Hörs lite senare!

5 thoughts on “Ensam i Shanghai…

  1. Lite OT men ändå inte. En av mina kompisar “gick in i väggen” i februari. För att hon skall få läkarintyg tvingar läkaren henne att äta SSRI, om hon inte hämtar ut “fanskapet” får hon inget intyg. Nu är hon så medveten att de bara dämpar symtomen i bästa fall så hon hämtar ut och sedan lämnar hon tillbaks till apoteket. Dagens Sjuka Vård.

  2. Rött vin är bland det bästa som finns att avnjuta! Just nu avstår jag vin för att hålla fettförbränningen igång men snart ska jag nog sitta och smutta på ett glas i solnedgången!

    De inlägg som du har skrivit om kosttillskott och socker-cancer-kopplingen behövs verkligen och bör uppmärksammas. Jag bor i en stad där det råder en förvånansvärt enhällig uppfattning om vad som är nyttigt = springa mycket och äta stora mängder frukt. Vegetarianism och veganism prisas – LCHF skrattar man åt. Jag kör dock min grej och jag mår bra.

  3. Åh som jag älskar din blogg, dina böcker och ditt sätt att skriva på! Vill bara få det sagt. Jag är i vanliga fall en person som ogärna skriver kommentarer men nu kände jag att jag var tvungen att uttrycka min tacksamhet gentemot dig. Du är min inspiration och den som alltid får mig på rätt kurs igen, både mentalt och fysiskt! Är Lchf:are sen två år och har fått nästan hela min omgivning att leva på samma sätt med fantastiska medicinska, mentala och fysiska resultat. En stor eloge till dig! Sluta aldrig göra det du gör – du gör skillnad!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.