Mer info om kosttillskott

Läsarkommentar: Jag skulle uppskatta ett inlägg i din blogg om NÄR man ska ta alla tillskott. Vilka är bäst att ta på morgonen /kväll? Vilka ska man inte kombinera?
Vilka är bra att ta med mat/på fastande mage? Med mera… tack för en superbra blogg!


Det här med tillskott har jag fått en del frågor om på senare tid och jag har inte skrivit om det för att jag hade ett break från alla mina tillskott. Jag började till och med ge bort det jag hade och vi har nu “bara” ett skafferi fyllt. Det blir så när man bloggar om hälsa, alla företag som vill skicka allsköns produkter till en. Jag visar inget på sociala medier som jag inte själv gillar eller använder, och eftersom jag inte har använt något på ett tag har jag inte pratat om det heller.

Snart dags för ny cykel

Jag kommer sätta Mattias på en Adrenal support stack (han vet inte om det ännu, så säg inget!) och jag själv kommer att köra anti-aging (ålderskris) som serrapeptas och sånt, sen får jag se vad kommande blodprover visar. Det är ett år sedan jag gjorde min senaste blood panel så det är dags igen.

E-bok om kosttillskott

Jag har skrivit en liten e-bok om kosttillskott som kostar 19 spänn (en halv kopp kaffe) så den kan man ladda hem om man vill läsa mer. Den svarar praktiskt taget på läsarkommentaren överst.


E-bok om kosttillskottE-BOK DIN GUIDE I KOSTTILLSKOTTSDJUNGELN
Pris 19.90:-

En liten E-bok för översikt och inspiration kring vilka tillskott som finns och som man kan testa för att gå ned i vikt, bygga muskler, bli piggare, få bättre hud, hår och naglar, sova bättre, bli av med oönskad vätska. Jag delar alla mina hemliga knep och kombinationer som jag själv använder med framgång.

Buy Now

24 thoughts on “Mer info om kosttillskott

 1. Hej!jag läser på om olika vitaminer och mineraler, sen kollar jag hur min kropp mår.Det som passar för mig är:magnesium,zink,d-vitamin och gaba.Har slutat för länge sen att slentrianäta piller.Leve biohacking!🔬🗝

 2. Hej Martina,
  Jag gick direkt in på Paypal och köpte E-boken, men fick aldrig någon bekräftelse eller tillgång till boken. Vad behöver jag göra mer än att betala för att få tillgång till boken om kosttillskott? 🙂

  Vill även tillägga att du är otroligt inspirerande! 🙂

  Kram Lisa

 3. Hej!
  Du kan nog ha svarat på detta någon gång förut men jag undrar vad du gör för blodanalys? Jag undrar oxå över tester allmänt.
  Jag har gjort olika tester som Organix Comprehensive (Organic Acids) och avföringstest (Mage &Tarm/CSAP). Gjorde även en test på IgG/överkänslighet alla på Nordic Laboratories. Vad tror du om sådana här tester? Är de tillförlitliga? De saker jag var överkänslig mot känner jag inte av alls medans andra inte gav utslag men jag ar problem med dem. De kostar ju en hel del och jag är lite skeptisk… men man vill ju gärna tro att de ger en bild av hur man mår.
  Tack för en bra blogg!

  • Jag har gjort mina tester på werlabs, testerna är tillförlitliga det är man själv som är osäkerhetsparametern 🙂

 4. Random fråga… Tror du det är någon skillnad på vilket märke pepparmyntsolja (eller eterisk olja överlag) man köper? På min flaska står det att det är 100 % eterisk pepparmyntsolja, men att det bara är avsett för aromaterapi och -lampa. Kan det vara orent, alltså innehålla rester av något slag från tillverkningsprocessen? Har även hittat bastudofter i pack (t.ex. https://www.bastuspecialisten.se/bastu/bastutillbehor/dofter-oljor-och-tva-lar/bastudoft-4-ask), hur är det med dem, det står “100 % ren eterisk”…? Tack för din tid!

 5. Något jag inte sett dig nämna i vare sig e-boken eller bloggen är omega 3. Vilken är din syn på omega 3? Jag förstår därför att du inte använder det själv, men kan det finnas potentiella användningsområden för andra eller är det ett helt onödigt tillskott?

  • Käkar man redan mycket fett som man gör på en högfettkost känns det futtigt med några omega 3 kapslar… man kan ta det om man vill, jag vet inte om det gör så mycket till eller från.

 6. Vet du ifall kosttillskotten som nyss blev förbjudna i Sverige får säljas i tex Tyskland? Eller gäller förbudet i hela EU?
  Tack vare din varning här för ett tag sedan så har jag bunkrat 5HTP och lite annat, men för framtiden så.

 7. En fråga till 🙂 om man hör till dem som har svårt att ta upp järn, vad gör man då? Inte blivit godkänd som blodgivare t ex pga för lågt blodvärde/hb. Blutsaft innehåller ju massa socker, hur får man upp järnet?

 8. Hej Martina!
  Du är min hälsoguru! Gick ifrån att vara vegan och leva på frukt innan jag hittade dig via LCHF-ingenjören. På tidsdag ska jag göra en ganska stor knäoperation och undrar vad du skulle rekommendera mig att äta och ta för tillskott? Äter just nu mejerifri-LCHF i striktare perioder är jag i ketos men inte just nu. Tränar ca 4-5 gånger i veckan men har svårt att bygga muskler.
  Jag skulle bli så himla tacksam för svar! Gick igenom samma operation för andra knät för 10 år sedan och min rehabilitering blev extremt mycket längre än beräknat(levde typ på havregrynsgröt med sodamjölk då). Pratade med sjukvården och dom sa ju såklart att jag behövde kolhydrater för att rehabiliteringen… lol! Har såklart googlat själv men hittar inga tydliga svar.

  Kram,
  Elvira

  • Muskelbygget har mest med träningen att göra. Man bygger när man kör lugnt och tungt.

   Du kan fortsätta äta som du gör under rehabiliteringen, jag vet inga särskilda tillskott för läkning annat än saker som sänker inflammation. Kosten är ju redan där.

 9. Jag ska snart på resa till Frankrike och jag undrar om jag kan ta med mej mitt 5HTP tillskott. Hur gör du när du reser, kollar du med flygbolagen om en måste ha tillskotten i originalförpackning? Vilka nätresurser kollar du för att se vilka tillskott som är tillåtna i olika länder osv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.