Dag 3 & bicepsbullen är tillbaka! :D

Just nu i skrivande stund känner jag mig som ett galet djur som mumsar i mig kött med bara händerna! Jag är hungrig och har börjat äta som en häst! Det är faktiskt inte helt okej, för trots att man tränar får man chilla lite med käket om man ska bli super-fit.

Det är bara tredje dagen på Military Fitness men redan nu är min bicepsbulle tillbaka! Hehe de va så sent som igår som jag klagade på den lille armen…. lille lille, nu ska du växa & bli stark!

Hur som helst, sjukt bra pass både igår & idag. Jag gillade inte fystestet (måndagsträningen) helt för de va fööööör jobbigt. Jag ville mest dö hela tiden, men de är ju exakt så fystest är, annars är de inget fystest!

Jag hade inte förväntat mig så mycket styrka idag men de blev de! Knäböj med kettlebell, massa armhävningar… och sen 20 min av burpees, dips, grodhopp, jogging & utfall med 20 repetitioner på varje grej. De tog kan jag meddela… ojojoj, mina ben är mos! Det här är exakt vad jag behöver, jag längtar redan till i morgon! 😀

3 thoughts on “Dag 3 & bicepsbullen är tillbaka! :D

  1. Läser din blogg varje dag men en sak har du inte tagit upp tror jag: Kan man vara lika explosiv på fettdrift som på kolhydratsdrift?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.