Äter ni flygmaten?


Bild. 1 – Gårdagens mumsiga middag (eller delar av den, vi åt väl 10ggr så mkt minst!)
Bild. 2 – Mina örhängen är aliens!
Bild. 3 – Påväg in på flyget med min nya nackkudde som är grym! 😀

Jag är i Turkiet just nu & vi övernattar här i en stooor mjuk säng vilket verkligen behövs för vi har återigen dygnat & inte sovit på… 38 timmar? Nånting sånt, lyckades sova lite på flyget hit men var märkligt nog rätt pigg… satt & läste & skrev en massa. Mannen är ute & fixar kaffe & kebab & sen ska vi nog köra ett pass på gymmet här!

Angående mat, äter ni flygmaten ni LCHF:are? Jag gör! Jag äter ALLT som de ställer framför näsan på mig. Bakelser, glass eller choklad som flygvärdinnorna dumpar på en när de går förbi. Jag är för uttråkad & trött för att bry mig om vad som slinker ned när jag ska sitta på ett flyg 12 timmar i streck, annat är de förstås med kortare resor. Då brukar jag inte vilja ha nått alls, bara lite vatten! Blir nog så i morgon, för vi är hemma vid 11-12 tiden på förmiddagen!

Ser som sagt fram emot att komma hem & dra igång mitt nya träningsschema som är specialsytt till mig för maximal styrka & volym!!! 😀 Börjar redan i morgon med detta!

5 thoughts on “Äter ni flygmaten?

 1. Hallå där Martina, “äter allt” de sätter ned framför näsan??
  Nu är det väl dags för lite militär planering kanske avseende kostval i samband med en resa! Så här tycker jag det ligger till:
  Den oförberedde “hamnar” inte i en situation med dålig mat framför näsan, utan försätter sig i en sådan situation 😉
  Talesättet har jag snott från resonmang kring militär överlevnad (den oförberedde hamnar inte i en överlevnadssituation utan försätter sig i en sådan).
  Min egen erfarenhet är att avsteg just i samband med resor och annat ofta initierar dåliga val i flera dagar…

  • Har du något bättre förslag? Under långresor tar de ju allting man har med sig (nästan) kött eller mejerier är uteslutet att ta med ombord på planet & man kan ju inte sitta & hungra ett halvt dygn när man dessutom är uttråkad till max! 🙂

   • Långresor är naturligtvis en extra utmaning och jag har ingen egen erfarenhet av vad de accepterar vid säkerhetskontollen, – kokta ägg? Makrillkonserver? Torkat kött? Ost? Blandade nötter?
    Vore kul att få veta!

 2. Vid kortare resor äter jag inget. Jag har haft med mig nötter, ölkorv och baby bel genom säkerhetskontrollen utan problem (inom Europa) vid ett flertal tillfällen. Tror Monique hade med sig kokta ägg på en långresa?
  I vinter ska jag långflyga, men det blir en kort till Turkiet (klarar mig utan mat), sedan kan jag äta i Istanbul på flygplatsen, sedan borde jag klara mig till slutmålet, Sri Lanka (nattflyg). Kan alltid äta smöret och osten på frukostbrickan, om det nu finns det. Men som sagt, ska bli spännande att prova, och det ska bli väldigt spännande att se va Sri Lanka kan erbjuda i LCHF-väg. Får väl leva på kokosnötter 😉 De borde kunna skaka fram lite härliga grytor med lamm eller fisk med tycker jag. Kan bli svårt med frulle, men borde finnas ägg. Jaja, det löser sig säkert..

 3. Jag har inte haft några problem med att ta med ost, skinka, salami och oliver på mina flygningar. Det är vätska som de slår ner på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.