Tada!!! Underbar Rompudding LCHF-style!
Recept
2 dl kvarg (jag tog lättkvarg)
3 äggvitor
2 tsk gelatinpulver
1 skvätt rom
Lite kanel
Stevia
Vaniljpulver/vaniljessens
Kakao och/eller kaffepulver
Gör såhär
- Blanda ut 2 tsk gelatinpulver med 2 msk vätska och låt stelna.
- Blanda kvargen med äggvitorna (elvisp) och resten av ingredienserna.
- Micra gelatinpulvret och häll i blandningen under omrörningen.
- Låt stelna ett tag i kylen
- Ät!
Hej!
Undrar varför du använder lättkvarg och mjölk i ditt recept ovan (rompudding m.m)?
Äter man LCHF så använder man väl grädde och fullfeta produkter annars är det ju som en vanlig diet bara.
Vissa lättprodukter är “fluffigare” och har lite annan konsistens. Annars kan det vara så att fullfeta kvargen är slut när jag går till ICA för att handla, det har faktiskt hänt flera gånger :/