Jag har roat mig med att färga ägg nu i påskhelgen, och jag har bara använt naturliga ämnen!
Såhär gör man:
Lägg några ägg i en kastrull med kallt vatten
Tillsätt 1 tesked ättika (jag hade ingen ättika, därför är mina ägg ganska bleka i färgen!)
Tillsätt något av följande:
För röd färg: kokt rödlök
Blå/lila: kokt rödkål
Grön: kokt spenat
Gul: gurkmeja, citronskal eller gröna telöv
Ljusröd/rosa: Lingonbärssaft
Jag färgade äggen på bilden med gurkmeja och kokt rödkål, med ättika blir färgen “knallig” och stark och utan blir det lite dovare “naturlig” färg! Det beror på att ättikan gör skalet mer poröst så att färgen sugs upp!
Hmm, jag kokade ägg med gul lök och ättika och färgen blev brunmurrig, vilket väl är ok, och åkte av när jag sköljde äggen, vilket känns mindre ok. Är det ättikans fel kanske? Det blev som en färghinna…
Gullök ger ingen färg, det är nog därför 🙂
Hej Martina!
Detta kanske är en konstig fråga… Men kan man, som tjej, träna sig till större bröst?
Jag fyller knappt ut en A-kupa, och jag känner mig ful och okvinnlig pga detta! 🙁
B skulle vara lagom till min lilla, smala & nätta kropp.
Jag har länge funderat på en operation, men det skulle verkligen vara sista utvägen…
/ Miss T
Fina! 🙂
Du jag måste rådfråga…. Har en dietplan som jag vill bolla med dig! Om jag dricker Kaseindulver utblandat med vatten 4-5 st om dagen Mån, Ons -och Fredag ca 500 kcal för att sedan varava detta med max 1000 kcal low carb-mat Tis-, Tors-, Lör-, Söndagar. Tror du på bra resultat då eller förvirrar jag bara kroppen? Vill få igång min fettförbränning med SNABBA resultat… Snälla svara snabbt!!
kram 🙂
Häftigt! Kan man göra det medan man kokar äggen så man kan äta de eller blir äggen dålig i smaken då? 🙂
http://thinspo.shapemeup.se