Dag 1: Fitness camp – Fystestet!


Hej vänner!
Jag kom hem från Military Fitness för en stund sedan och sitter & återhämtar mig med en kopp te!

Det började traumatiskt med att jag trots GPS inte hittade till Bunkern överhuvudtaget. Jag har värdelöst lokalsinne, så jag hamnade först i en skog, sedan i någons trädgård och sist i en hästhage. Jag är väldigt rädd för hästar. Efter att jag irrat ett tag & jag började få mer och mer panik gled en tjej i bil förbi. Det var i grevens tid 17.58! ”Du ska till bunkern eller?” de skulle jag förstås. ”Hoppa in!” Ahh… saved by the bell…

På dagens pass körde vi fystest! Knäböj, armhävningar, burpees, upphopp x 20 på varje övning och så många varv som möjligt på 25 minuter. Jag klarade 4 varv, men de va hårt! Min puls säger stopp för mig med en gång, går i taket och jag flåsar som en dåre… hej kondition…


Post-workout food:
Tonfiskröra på tonfisk (1 burk), hemgjord majonäs, gurka, lite rödlök, 1 avocado & 2 ägg!


3 Kommentarer

 1. avatar Evelina
  9 april, 2013    

  Heja dig alltså!! Haha du är inte ensam! Jag körde 7 minuter på crosstrainern igår och dog typ! Uthållighet har aldrig varit min starka sida! Ska bli jättekul att följa när du kör det här!! 😀

  0
 2. avatar Lotta
  9 april, 2013    

  Låter intensivt och lovande ju! Skrattade högt när jag läste meningen om hästarna, kul 😀

  0
 3. avatar Dea
  9 april, 2013    

  Körde precis ett hemmapass a la´exakt detta , inspired by you! Huvva, svår tomat-kulört i ansiktet efter 6 varv…Hade 15 sekunder kvar på mina 25 minuter men valde att avlida på golvet 😀

  Jäkligt grymt att du har kommit igång med kondisen också. Snart inte bara beef utan även cardio-master 😉

  Har blivit övertalad av bästis att börja blogga tillsammans med henne. Så nu även för allmän beskådan :http://mallanochdea.wordpress.com

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Välkommen! Jag som driver den här bloggen heter Martina och uppdaterar dagligen om biohacking, LCHF/ketogen kost, träning, målplanering, produktivitet och lifestyle design!

Alla kommentarer godkänns manuellt och besvaras så fort som möjligt. Klicka här för att kontakta mig personligen

Jag har alltid jobbat med forskning på olika sätt och just nu jobbar jag som scientific editor i Kina. Närmare bestämt Shanghai där jag bott snart 3 år. Jag är utbildad till Civilingenjör på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg.

Senaste kommentarerna

Annonsera via Tailsweep