Dag 1: Fitness camp – Fystestet!

Hej vänner!
Jag kom hem från Military Fitness för en stund sedan och sitter & återhämtar mig med en kopp te!

Det började traumatiskt med att jag trots GPS inte hittade till Bunkern överhuvudtaget. Jag har värdelöst lokalsinne, så jag hamnade först i en skog, sedan i någons trädgård och sist i en hästhage. Jag är väldigt rädd för hästar. Efter att jag irrat ett tag & jag började få mer och mer panik gled en tjej i bil förbi. Det var i grevens tid 17.58! ”Du ska till bunkern eller?” de skulle jag förstås. ”Hoppa in!” Ahh… saved by the bell…

På dagens pass körde vi fystest! Knäböj, armhävningar, burpees, upphopp x 20 på varje övning och så många varv som möjligt på 25 minuter. Jag klarade 4 varv, men de va hårt! Min puls säger stopp för mig med en gång, går i taket och jag flåsar som en dåre… hej kondition…


Post-workout food:
Tonfiskröra på tonfisk (1 burk), hemgjord majonäs, gurka, lite rödlök, 1 avocado & 2 ägg!

3 thoughts on “Dag 1: Fitness camp – Fystestet!

  1. Heja dig alltså!! Haha du är inte ensam! Jag körde 7 minuter på crosstrainern igår och dog typ! Uthållighet har aldrig varit min starka sida! Ska bli jättekul att följa när du kör det här!! 😀

  2. Körde precis ett hemmapass a la´exakt detta , inspired by you! Huvva, svår tomat-kulört i ansiktet efter 6 varv…Hade 15 sekunder kvar på mina 25 minuter men valde att avlida på golvet 😀

    Jäkligt grymt att du har kommit igång med kondisen också. Snart inte bara beef utan även cardio-master 😉

    Har blivit övertalad av bästis att börja blogga tillsammans med henne. Så nu även för allmän beskådan :http://mallanochdea.wordpress.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *