Igår kväll blev vi bjudna på både mat & sprit av ett gäng japaner,
vi stod vid en Izakaya (en bar där man står upp & äter, dricker & röker) & tittade på menyn (som BARA va på japanska) men så blev vi plötsligt inbjudna till ett litet ståbord! Vi åt sashimi (rå fisk), någon pizza som endast bestod av ost & tomat, friterat kött, friterad fisk, köttbullar & grönsaker. Till dryck fick vi alla möjliga varianter på saké!
Ingen förstod vad någon sa, förutom några ord här & där men vi hade sjukt kul i alla fall!
Bilderna ovan är lite smygbilder som jag tog från kvällen 🙂
Hej Martina! Jag har en fråga som inte har med ditt inlägg att göra. Hoppas det är OK att jag kommenterar här istället för ett mail. Jag kommer att köra igång med LCHF nu men vill ha ett par dagar superstrikta, som jag börjar med. Hur tänker du då att jag ska köra? Typ olivolja och kött hela tiden? Min tanke är att kombinera med PF, något som tidigare har fungerat väldigt bra för mig men nu vill jag ta det ett steg längre och ta bort kolisarna helt och hållet. Jag tänker även köra ketosstickor på apoteket. Funderar därför på hur jag snabbast kommer in i ketos, har för mig att du har skrivit ett jävligt hårt spinningpass + mer eller mindre enbart fett och sedan var du inne i ketos? Hur som haver, vore så otroligt tacksamt om du hade tid att bara berätta för mig hur jag skulle kunna äta enlig LCHF på ett STRIKT sätt. Hur jag än googlar hittar jag “jag äter 20 g om dagen” som om det vore strikt… tack för en superb blogg 🙂